Obert el termini per sol·licitar els ajuts de menjador per al curs vinent


  • Comparteix:

La convocatòria està oberta des d'aquest dilluns

La convocatòria està oberta des d'aquest dilluns

Ja es poden demanar els ajuts de menjador per al curs escolar vinent. Fins dissabte a la una de la tarda, es poden presentar les sol·licituds. Els ajuts estan dirigits a alumnat empadronat al municipi i matriculat a centres públics.

Les sol·licituds s'han de formalitzar en l'imprès específic que està a disposició als centres escolars, les oficines d'atenció ciutadana de l'Ajuntament i a través de la web del consistori.

La convocatòria d'ajuts està dirigida a escolars d'educació Infantil, Primària i Secundària de centres públics locals i empadronats al municipi. Tot i això, excepcionalment també hi podran optar alumnes de centres privats concertats, prèvia resolució específica dels responsables dels Serveis Territorials del departament d'Educació.

Aquests ajuts compten inicialment amb un pressupost de més de 467.000 euros, que provenen de l'Ajuntament i del Consell Comarcal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.