'Viu l'estiu' manté el volum de propostes amb unes 150 activitats


Temes relacionats

Sant Cugat ofereix durant l'estiu un centenar d'activitats adreçades als més petits (24/jul/10)

Ja es pot consultar la guia 'Viu l'estiu', que ofereix activitats a nens i joves de la ciutat (13/mai/10)

Ja es pot consultar a Internet els programa d'activitats del 'Viu l'estiu 2009' (14/abr/09)

Més places pel viu l'estiu (26/jun/08)


  • Comparteix:

El viu l'estiu se celebra de juny a setembre

El viu l'estiu se celebra de juny a setembre

El catàleg 'Viu l'estiu' d'enguany manté el volum de propostes de l'estiu passat i agrupa gairebé 150 activitats, tant municipals com associatives, que la ciutat ofereix a infants, joves i adults entre juny i setembre. Aquesta agenda recull des de colònies i activitats als campus esportius i les piscines municipals per als més menuts a 'jam sessions' per al jovent, passant per cursets de teatre, idiomes i informàtica pels adults.

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha assegurat que l'actual conjuntura econòmica fa encara més important que es mantingui la quantitat d'ofertes accessibles d'oci que la gent pot trobar a la seva pròpia ciutat.

Xavier Escura

Al contrari del que podria semblar, hi ha més assistència que mai a les activitats, i aquí suposo que passarà el mateix,


Escura ha volgut destacar que les famílies nombroses i monoparentals seguiran tenint un 20% de descompte en totes les activitats, i ha explicat que enguany s'ha complert una demanda d'altres anys i s'oferiran tallers d'arts escèniques per als adults. Associacions com l'Associació Pro-Disminuïts Físics i Psíquics (ASDI) també oferiran iniciatives per a persones amb discapacitats.

Cada activitat té les seves pròpies dates, períodes d'inscripció, places i preus. Tot això es pot consultar al catàleg 'Viu l'estiu' en format paper, que estarà disponible a tots els equipaments municipals i amb informació ampliada a través d'Internet al web de l'Ajuntament, Santcugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.