L'equip de govern es compromet a fer un estudi per solucionar la connectivitat entre Can Magí i Coll Favà


  • Comparteix:

Es vol una conexió entre Can magí i Coll Favà.

Es vol una conexió entre Can magí i Coll Favà.

L'ajuntament s'ha compromès a fer un estudi de mobilitat a la zona de Can Magí-Roquetes per tal de millorar els problemes de connexió que pateix aquesta barri amb la resta de la ciutat. La tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible, amb una reunió amb els veïns d'aquesta zona, també s'ha compromès a construir un pas per connectar el barri amb l'estació de Renfe a Coll Favà.

L'ajuntament es compromet a resoldre la petició dels veïns de Can Magí-Roquetes de millorar la mobilitat i la connectibilitat del barri. Una de les peticions, tant de veïns com dels socialistes, és fer un pas per conectar el barri amb Coll favà i poder arribar, preferentment, a l'escola bresssol Cavall Fort i el CEIP Gerbert d'Orlach.
Mercè Conesa, que s'ha reunit amb amb els veïns, s'ha compromès a encarregar un estudi de mobilitat per acabar amb aquesta situació.

Merçé Conesa

Farem un estudi de mobilitat del barri amb l'objectiu de resoldre els problemes amb que s'enfornten actualment els veïns.


La tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible, durant la trobada, també ha acordat amb els veïns a construir un pas per connectar el barri Can Magí-Roquetes amb l'estació de RENFE de Coll Favà.

Merçé Conesa

Volem fer també un pas que connecti Can Magí-Roquetes amb l'estació de RENFE.


Per la seva banda, l'associació de veïns de Can Magí - Roquetes ha mostrat la seva satisfacció pel compromís adquirit per l'Ajuntament de fer l'estudi. El president de l'associació veïnal, Ramon Duran, explica que ja han acordat una nova reunió amb Mercè Conesa per analitzar els resultats de l'estudi.

Ramon Duran

Tenim prevista una altra reunió amb Mercè Conesa per analitzar el resultat de l'estudi


Aquests dos projectes seran un pas endavant en la millora de la mobilitat d'aquest barri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.