L'Ajuntament decideix finalment conservar els pous en el carrer que porta el seu nom


  • Comparteix:

Mercè Conesa diu que els pous es mantindran al seu indret original.

Mercè Conesa diu que els pous es mantindran al seu indret original.

Els pous que hi ha al carrer del mateix nom es conservaran al mateix lloc. Així ho ha promès l'ajuntament després d'estudiar si es canviaven d'ubicació o es mantenien al mateix indret, tal i com reclamaven els veïns d'aquesta zona. Els veïns, que havien demanat la seva conservació, han expressat la seva satisfacció per la decisió presa.

L'ajuntament ha comunicat que els pous no es mouran del lloc on estan en aquests moments, al carrer que duu aquest mateix nom. Des del consistori es considera que és important conservar elements com aquests perquè formen part de la història de la ciutat. La propera setmana es presentarà als veïns el projecte de les obres que s'estan duent a terme a la plaça de l'Estació i s'acordarà de quina manera quedaran exposats. Així ho explica la tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible, Mercè Conesa.

Merçé Conesa

La reunió servirà per presentar el projecte de la plaça San Antoni i discutir-lo amb els veïns.


Els veïns del carrer Pous han mostrat la seva satisfacció per la decisió. El veí del carrer Pou, Toni Dalmau, que precisament va engegar la recollida de signatures per conservar aquests elements del passat de la ciutat, expressa la seva alegria després de saber que el consistori respectarà la seva situació original:

Toni Dalmau

Estem satisfets de la decisió de l'Ajuntament


Amb aquesta confirmació es posa fi a les reclamacions dels veïns de la plaça Lluís Millet de mantenir aquests elements que recorden el passat agrícola de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.