La 4a Marató de Donació de Sang supera el repte amb més de 300 donants


Temes relacionats

Bona afluència de donacions de sang, malgrat les vacances (21/abr/11)


  • Comparteix:

Participació al migdia

Participació al migdia

Prova superada. Aquest és el diagnòstic de la 4a Marató de Donació de Sang en aconseguir superar les 300 donacions en 12 hores. Els anuncis a les xarxes socials, les activitats musicals, l'espai lúdic per a la mainada i l'actuació dels Castellers han propiciat assolir la fita. D'aquesta manera, els santcugatencs han demostrat la seva solidaritat vers aquesta iniciativa impulsada pel Banc de Sang i Teixits en col·laboració amb l'Ajuntament i patrocinadors locals.

Tot i que la nostra ciutat no és la que més donants de sang té, aquesta vegada la fita s'ha superat amb escreix, de manera que s'han aconseguit les 250 donacions marcades inicialment. L'augment de participació d'aquesta edició és a causa, d'una banda, als anuncis a través de les noves tecnologies, que han tingut una especial repercussió entre els joves, segons l'organització. A més, la coincidència de l'acte amb d'altres esdeveniments també ha servit per donar-li més impuls.

El cap territorial del Banc de Sang i Teixits a la Catalunya Central i al Vallès Occidental, Ramon Salinas, ha detallat la finalitat d'aquesta activitat que arriba a la 4a edició al municipi.

Ramon Salinas

L'objectiu de la campanya és apropar les donacions a la ciutat, aconseguir donants novells i, sobretot, que siguin joves.



De la seva banda, la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha subratllat les condicions que han afavorit especialment l'assistència.

Susanna Pellicer

De vegades s'ha dut a terme durant les vacances, però enguany, en ser cap de setmana i coincidir amb d'altres cites, la gent s'hi ha acostat més.



La Marató de Donació de Sang s'ha desenvolupat durant 12 hores ininterrompudes a les instal·lacions de l'ajuntament. En total, 327 persones han respost a la crida i 309 han pogut donar, de les quals 46 ho han fet per primera vegada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.