Creu Roja organitza un sorteig solidari per recaptar fons


  • Comparteix:

Un dels kits per nadons que Creu Roja finançarà amb diners del sorteig

Un dels kits per nadons que Creu Roja finançarà amb diners del sorteig

Creu Roja organitza el 'sorteig d'or', a àmbit espanyol, amb la intenció de recaptar fons per ampliar el finançament dels seus projectes humanitaris. Comprar material mèdic, la celebració de tallers per a dones maltractades i kits d'higiene diària per a nadons són alguns dels propòsits que es planteja l'ONG amb els diners recaptats.

El sorteig es realitzarà el 21 de juliol a Guadalajara i la butlleta té un cost de cinc euros mínim. Amb aquest diners, els santcugatencs podran optar per aconseguir tres premis: 100 quilos d'or el primer, 45 en cas del segon premi i 20 quilos en el cas de la tercera butlleta premiada.

L'objectiu és col·laborar amb l'entitat per ajudar en iniciatives com la rehabilitació de drogodependents, donar suport a les dones víctimes de violència masclista, cuidar a les persones grans i visitar a infants hospitalitzats. El coordinador comarcal de Creu Roja a Sant Cugat-Rubí-Valldoreix, Xavier Royo, ha explicat on aniran a parar els beneficis. Són declaracions a Cugat.cat.

Xavier Royo

Els diners recaptats aniran destinats a tots els projectes de Creu Roja, dins dels seus diferents àmbits d'acció.




Les butlletes per al sorteig ja es poden aconseguir als comerços, empreses i particulars que col·laboren en la seva venda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.