Els Geganters fan una crida perquè els santcugatencs s'incorporin a l'entitat


  • Comparteix:

Els Geganters de la ciutat busqen gent per la colla

Els Geganters de la ciutat busqen gent per la colla

La colla de Geganters fa una crida als santcugatencs perquè s'incorporin a l'entitat amb un taller d'iniciació al Ball de Gegants. El cap de colla, Carles Falp, ha explicat que necessiten gent que els acompanyi a les sortides i a les actuacions de la ciutat. Actualment a la colla hi ha una quarantena de persones.

Al llarg de l'any els Geganters fan 10 sortides, a banda de les actuacions que fan a la ciutat. El cap de colla, Carles Falp, ha fet una crida als santcugatencs perquè se sumin a l'entitat. Són declaracions a Cugat.cat.

Carles Falp

Necessitem gent que ens acompanyi a les sortides, que ens ajudin amb la música i les actuacions.


Falp ha explicat que els que vulguin conèixer l'entitat els poden acompanyar durant una actuació per fer 'un primer contacte'. Totes aquelles persones que vulguin incorporar-se a la colla - ja sigui per portar gegants, gegantons, capgrossos, tocant algun instrument o acompanyant la colla i ajudant en la logística - faran un taller d'iniciació al Ball de Gegants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.