Recoder, premi Paul Harris Fellow del Rotary Club


  • Comparteix:

Lluís Recoder premiat amb el Premi Paul Harris Fellow

Lluís Recoder premiat amb el Premi Paul Harris Fellow

El conseller de Territori i Sostenibilitat i exalcalde, Lluís Recoder, rebrà el premi Paul Harris Fellow, que atorga cada any el Rotary Club. El president del Rotary Club de Sant Cugat, Joan Josep Pérez, ha explicat que el guardó vol reconèixer la tasca feta per Recoder durant els 11 anys que ha estat alcalde de la ciutat. El reconeixement s'entregarà divendres de la setmana vinent durant el sopar de la 20a Nit Rotària, i els beneficis del sopar es destinaran a la campanya 'Polio Plus' de la Fundació Rotaria. Enguany durant el sopar s'homenatjarà els socis dels darrers 20 anys.

Un any més, el Rotary Club de Sant Cugat celebra la Nit Rotària, en què s'aprofita per entregar el guardó Paul Harris Fellow. Enguany aquest reconeixement serà per al conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder. El president del Rotary Club, Joan Josep Pérez, ha explicat l'objectiu del guardó.

Joan Josep Pérez

Amb el premi volem distingir un ciutadà que ajudi a portar més enllà la nostra ciutat. Amb en Lluís Recoder ha estat molt fàcil designar-lo.


Pérez ha subratllat que el premi vol reconèixer la tasca de Recoder durant els 11 anys que ha estat alcalde de la ciutat. El president ha destacat els premis de transparència que s'han atorgat els darrers anys a l'Ajuntament.

La 20a Nit Rotaria, que se celebra al restaurant La Masia de Can Ametller, tindrà lloc divendres de la setmana vinent i servirà per homenatjar els socis de l'entitat de les darreres dues dècades.

Els beneficis del sopar es destinaran un cop més a la campanya 'Polio Plus' de la Fundació Rotària, que vol eradicar la poliomielitis del món.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.