Intermon Oxfam tanca la seva botiga a la ciutat


  • Comparteix:

Intermon Oxfam tanca la seva botiga a la ciutat

Intermon Oxfam tanca la seva botiga a la ciutat

Intermón Oxfam tanca la seva botiga de productes de comerç just a la ciutat. L'ONG ha patit retallades en les ajudes que servien per finançar la venda d'aquests productes. Tot i el suport de l'Ajuntament, l'entitat no pot fer front al lloguer i haurà de marxar a finals d'estiu.

L'ONG Intermón Oxfam haurà de tancar un total de vuit botigues de les 46 que té a l'Estat espanyol a causa de la reducció de les ajudes per part de les administracions públiques. Un dels espais afectats és el de la nostra ciutat, que a finals d'estiu tancarà les seves portes. Uns 36 voluntaris col·laboraven de forma habitual amb la botiga.

Tot i això, el coordinador local d'Intermón Oxfam, Ton Marimon, ha explicat que l'entitat seguirà organitzant activitats de comerç just a Sant Cugat. Són declaracions a Cugat.cat.

Ton Marimon

Haurem de dedicar-nos a fer sortides puntuals: un cop al mes o cada 15 dies. Intermón no desapareix. Seguim amb activitats.






Marimon també ha explicat que no tanquen les portes a trobar un nou local que s'adeqüi al pressupost de l'ONG.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.