L'esplai Pica-Roca fa 25 anys educant santcugatencs en el lleure


  • Comparteix:

L'esplai Pica-Roca ha celebrat el seu 25è aniversari a la ciutat aquest dissabte, reunint petits, grans, monitors i participants en una festa amb activitats per a tothom. D'aquesta manera, l'entitat ha fet balanç de la seva trajectòria al municipi amb la mirada posada en mantenir la tradició i els valors que els representen. La jornada ha comptat amb activitats com una botifarrada, ball de bastoners, animació infantil, percussió amb Karabassà i dansa amb l'Esbart, a més d'un sopar i concerts per als més grans a la nit.

La plaça del Rei ha acollit aquesta jornada de celebració que ha resumit aquests 25 anys amb un recull de fotografies. També han posat a disposició dels membres un mur per escriure memòries d'aquests anys i, a més, han creat una samarreta commemorativa.

La jornada ha seguit a ritme de percussió i bastoners animant a tot els presents a unir-se a la festa. La directora de l'esplai, Elisabet Llobet, ha destacat la importància dels valors de l'educació en el lleure.

Elisabet Llobet

Nosaltres, passi el que passi, conservem allò que fem, l'estil de les activitats, involucrant molt a les famílies. Això és el que ens diferencia de les activitats que ofereix Sant Cugat.




L'Esplai Pica-Roca aplega nens i nenes des dels sis anys fins la majoria d'edat. Alguns d'ells han explicat a Cugat.cat les seves experiències.

Membres de l'esplai

M'agraden les excursions i m'ho passo molt bé. / L'any passat vàrem fer uns campaments internacionals. / El pirata Patata ens envia missatges. / Quan vaig a l'esplai estic bé allà.







La jornada ha finalitzat amb un sopar popular que ha estat amenitzat pel concert d'Esquerda. Després ha tingut lloc una actuació de Diables i un concert final de festa amb Citxileo.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Molt guai la festa!! VISCA L'ESPLAI PICA-ROCA Només un apunt, el grup que va tocar es deia esquerda, King Size, va dir que no podia una mica tard i els cartells ja estaven impresos...

A. C.. Enviat el 22/mai/11


Ou yeah, pica-roca mola!!! I res, gràcies a tots els que ho van fer possible: pares, expares, monitors, exmonitors, nens, exnens, gent de les associacions que ens van venir a ajudar (bastoners, diables, Karabassà, l'Esbart, El Cau de Sant Cugat, de la Floresta, l'esplai Sarau, gent de l'escola d'excursionisme, i molts més que em deixo, segur), espontanis varis, els del grup d'animació, els dels grups de música que van tocar, i a tota la gent en general que es va passar per la festa i en va participar!! Entre tots fem poble i demostrem que el voluntariat ho pot tot!!! Fins una altra!!!

Alexandre Suau. Enviat el 22/mai/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.