Surt a la llum la nova revista-llibre del Vallès, 'Vallesos'


  • Comparteix:

Portada del primer número

Portada del primer número

Arriba als quioscos i llibreries santcugatenques la nova revista del Vallès, 'Vallesos'. La publicació vol descobrir el patrimoni cultural, històric i etnogràfic de la zona a través de temes monogràfics i àmplies entrevistes a personatges importants de la regió com Ramon Parellada, Marta Pessarodona i l'artista Agustí Puig. 'Vallesos' tindrà una periodicitat semestral amb una tirada de 4.000 exemplars i un cost de vuit euros per número.

Més d'una cinquantena de col·laboradors tant del Vallès Oriental com de l'Occidental participa en l'elaboració de la publicació. 'Vallesos' és una revista-llibre col·leccionable de dos números a l'any impulsada per l'editora Gent i Terra SL. El director de la publicació, Vicenç Relats, ha donat més detalls del que es podrà veure als seus fulls. Són declaracions a Cugat.cat.

Vicenç Relats

És una publicació molt especial. És una revista-llibre amb 140 planes a tot color. Explica patrimonis com el campanars romànics vallesans.











La publicació ja es pot aconseguir als quioscos i llibreries de la ciutat amb un cost de vuit euros. 'Vallesos' es presentarà a diferents localitats del Vallès com Rubí, Sabadell, Terrassa i la nostra ciutat, tot i que encara s'estan ultimant les dates.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.