L'Ajuntament habilita cinc espais d'estudi perquè els joves preparin els exàmens finals


  • Comparteix:

La biblioteca Central Gabriel Ferrater amplia horaris

La biblioteca Central Gabriel Ferrater amplia horaris

Els joves santcugatencs poden preparar els exàmens finals, a partir de dimecres de la setmana vinent, a cinc indrets d'estudi. L'Ajuntament ha habilitat diferents llocs fins a mitjans de juliol perquè espais com el Casal de Joves TorreBlanca i la Casa de Cultura ampliïn horaris i places.

La Casa de Cultura obrirà els dissabtes, de nou del matí a nou de la nit, i els diumenges, de deu del matí a tres de la tarda. El Centre Social i Sanitari de la Floresta estarà obert de dilluns a dissabte, des de dos quarts de cinc de la tarda a dos quarts de nou de la nit, i els diumenges, de cinc a nou.

També amplia horaris la Biblioteca Central Gabriel Ferrater, que obrirà entre setmana al matí, de deu a dues, i a la tarda, de quatre a nou. També estarà disponible els dissabtes, de les deu del matí a les set de la tarda. La biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona estarà oberta cada dilluns, dijous i divendres a la tarda, de les quatre a les nou, i els dimarts i els dimecres, d'onze del matí a dues del migdia. Els mirasolencs també podran utilitzar aquest centre els dissabtes al matí fins a les dues del migdia.

El Casal de Joves TorreBlanca, de la seva banda, amplia places i horaris de manera que 80 joves podran estudiar de forma ininterrompuda durant les tres primeres setmanes de juny. Els primers tres dies del mes, l'horari serà de nou del matí a dues del migdia i de quatre de la tarda a una de la matinada. Durant el primer cap de setmana de juny, l'horari variarà només pel que fa a l'obertura del matí, que serà a les deu. Els dies posteriors, fins el divendres 10, l'horari s'ampliarà fins a les dues de la matinada i a partir del segon dissabte del mes i fins el 16 de juny, l'espai estarà obert fins a les quatre de la matinada. A partir de llavors i un cop acabades les proves d'accés a la universitat, el Casal de Joves TorreBlanca tindrà l'horari habitual.

Els dies de Sant Joan, 24 de juny, i de Sant Pere, 29 de juny, el casal estarà tancat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.