USTEC-STEs veu 'precipitada' la proposta del nou calendari escolar


  • Comparteix:

USTEC-STES critica la nova proposta de calendari

USTEC-STES critica la nova proposta de calendari

El sindicat USTEC-STEs critica la nova proposta de calendari escolar perquè dificulta l'organització del curs i és el resultat de 'canvis precipitats'. Segons el sindicat, els exàmens extraordinaris a ESO i el fet de començar el curs el 7 de setembre no deixen prou marge als professors per planificar-lo 'en condicions'.

USTEC-STEs defineix de 'precipitada' la proposta de calendari escolar del departament d'Ensenyament i critica que s'ha establert 'sense discussió ni consens'. Segons el sindicat, la nova proposta impedeix als mestres 'organitzar el curs en condicions' i 'no resol els problemes del sector educatiu'.

Ho explica la portaveu d'USTEC-STEs, Rosa Cañadell.

Rosa Cañadell

Començar el dia 7 és molt just tenint en compte que molt professorat s'incorpora el dia 1.


A més, USTEC-STEs critica que els dies de lliure disposició siguin una elecció de cada centre, ja que això pot crear discrepàncies dins el sector i 'no és més que una setmana blanca encoberta'.

El sindicat és partidari de recuperar el calendari anterior a les reformes del conseller Maragall i d'iniciar un procés de diàleg entre la Generalitat i la comunitat educativa per establir els canvis necessaris per al sector.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.