Els avis del casal de Mira-sol demanen que se'ls acabi de fer el local, aturat des del maig


  • Comparteix:

Els actes de 10è aniversari van comptar amb un dinar de germanor.

Els actes de 10è aniversari van comptar amb un dinar de germanor.

El col·lectiu de la Gent Gran de Mira-sol, format per més de 300 socis, ha demanat a l'Ajuntament que acabi les obres del seu local, que segons afirmen, estan aturades des de les eleccions municipals. Els avis han fet aquesta petició durant la celebració, aquest cap de setmana, del seu desè aniversari. Entre les principals activitats, el col·lectiu ha fet un dinar de germanor i un espectacle de varietats.

La festa i l’animació han estat els protagonistes de la celebració del desè aniversari del casal d’avis de Mira-sol, però no hi ha faltat tampoc un espai per a la reivindicació.
Des d’aquest col·lectiu reclamen que l’Ajuntament acabi les obres de la seva seu, on segons afirmen, tenen problemes de goteres o els falta part del mobiliari, entre d’altres. Així mateix ho explica el president del casal, Eustaqui Martínez.

Eustaqui Martínez

Durant aquests 10 anys hem aconseguit moltes coses, però ara necessitem que l'Ajuntament acabi les obres del local, que estan parades des d'eleccions i no podem fer totes les atcivitats.


D’altra banda, i coincidint amb celebració del desè aniversari, Martínez ja ha anunciat que deixarà el seu càrrec de president al capdavant del col·lectiu de Gent Gran.

Eustaqui Martínez

El dia 9 deixaré la presidència, i hi haurà una persona que ocupi el càrrec fins al gener, que s'escollirà un nou president.


Amb 10 anys d’història, el col·lectiu de la Gent Gran de Mira-sol està plenament consolidat i té més de 300 socis. Així mateix ho han demostrat aquest cap de setmana, amb una alta participació tant en el dinar de germanor com en el xou de varietats protagonitzat pels seus mateixos membres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.