El Parc de Collserola celebra el Dia Europeu dels Parcs amb rutes i passejades temàtiques


Temes relacionats

El parc de Collserola contempla regular l'ús de les bicicletes al camí de Sant Medir (12/abr/11)

El Consorci del Parc de Collserola, partidari d'estrendre la caça del senglar amb arc i fletxes ( 3/feb/11)

La 3a Marxa Transcollserola de BTT ja és aquí (30/oct/10)

El Consorci de Collserola celebra l'aportació de recursos de la Generalitat al parc (21/oct/10)


  • Comparteix:

El Parc Natural de Collserola

El Parc Natural de Collserola

El Consorci del Parc de Collserola organitza aquest cap de setmana una sèrie d'activitats que permetran als visitants familiaritzar-se amb el parc i el seu entorn natural, incloent passejades temàtiques i rutes guiades. Aquestes iniciatives s'inclouen dins la celebració del Dia Europeu dels Parcs d'aquest dimarts passat, que commemora la instauració dels primers Parcs Naturals a Suècia l'any 1909, i compten amb la participació de la Diputació de Barcelona com a membre de la Federació de Parcs Naturals i Nacionals d'Europa (EUROPARC).

La directora del Servei d'Ús Públic, Divulgació i Educació Ambiental del Parc de Collserola, Isabel Raventós, ha explicat a Cugat.cat que les activitats estan pensades per a tota la família i tenen l'objectiu de sensibilitzar els ciutadans amb el seu entorn.

Isabel Raventós

Els santcugatencs tenim el privilegi de ser molt a prop del Parc, i convé que ajudem a conservar-lo.


La primera de les activitats té lloc aquest dissabte en dos horaris diferents, a dos quarts d'onze del matí i a les dotze del migdia, i consisteix en una passejada temàtica pel bosc d'alzines del voltant del Centre d'Informació. És gratuïta, compta amb places il·limitades i té una durada aproximada d'una hora.

El dia següent, el diumenge, els Voluntaris de Collserola encapçalaran una ruta guiada anomenada 'Un tast de camí Romeu' que va des de Mas Sauró fins la Salut del Papiol i continua cap a Les Escletxes i el Papiol. Es tracta d'un recorregut de llarga durada, d'unes sis hores i mitja, recomanat per a persones acostumades a caminar. És una activitat gratuïta però que compta amb places limitades, i per tant es demana una inscripció prèvia, que es pot fer des d'aquesta mateixa setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.