Cugat.cat regala 15 àlbums de fotografia de Mitsubishi Electric


Temes relacionats

Mitsubishi desenvolupa una màquina que fa àlbums de fotos en tres minuts (23/gen/11)


  • Comparteix:

Instant Foto Album / Foto: http://www.mitsubishielectric.com/

Instant Foto Album / Foto: http://www.mitsubishielectric.com/

Cugat.cat regala a partir d'aquest dimecres 15 àlbums de fotografia 'Instant foto Album' de Mitsubishi Electric amb la col·laboració de l'empresa i de Copimatge Sant Cugat. Aquests àlbums s'elaboren amb una MAP capaç de generar i enquadernar àlbums de fotos de 10x15 centímetres d'alta qualitat en només cinc minuts. Els premis es poden guanyar a través d'un concurs que consisteix a trobar el símbol de Cugat.cat amagat en el diari electrònic, que cada dia es trobarà dins una notícia diferent.

Els concursants tenen temps fins diumenge de la setmana vinent per enviar un correu a concurs@cugat.cat, adjuntant el número del seu DNI i la notícia on es troba el logotip.

Els guanyadors del concurs rebran una notificació al seu correu electrònic, i només hauran d'anar amb el seu USB o CD a la botiga de Mitsubishi Electric a la rambla del Celler i elaborar el seu propi 'Instant Foto Album' amb la MAP, que amb la seva tecnologia puntera també permet descarregar les fotos directament des de Facebook.

MAP proporciona 'Instant Foto Album' de com a mínim 10 pàgines de manera pràcticament automàtica en menys de cinc minuts. El software escull, en funció dels colors i la mida de les fotografies, una estructura per a l'àlbum sense que el client hagi de donar ordres a la màquina. L'equip pot editar àlbums de fins a 70 fotografies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.