Els concentrats a Sant Cugat se solidaritzen amb els acampats a la plaça de Catalunya


  • Comparteix:

Imatge de la cassolada a la plaça d'Octavià

Imatge de la cassolada a la plaça d'Octavià

Els 'indignats' santcugatencs condemnen l'actuació policial d'aquest divendres a la plaça de Catalunya, on els Mossos d'Esquadra han entrat a la força per netejar la zona. Els santcugatencs troben 'agosarada' i 'desmesurada' la intervenció, on s'ha retirat el campament i tot el material dels acampats. Els concentrats de la nostra ciutat han acabat la jornada amb una cassolada a les vuit del vespre i una assemblea a les nou que ha aplegat una vuitantena de persones.

Els acampats a Sant Cugat afirmen que l'entrada dels cossos policials ha estat 'desproporcionada' per 'un grup de persones que feien resistència pacífica'. Són declaracions a Cugat.cat.

'Indignats'

Els mètodes usats han estat del tot violents./ Ens hem trobat en una situació desproporcionada./ Estic molt trist, això és la dictadura del 2011.


Els Mossos d'Esquadra han entrat a la plaça de Catalunya a les set del matí, on fa dotze dies que acampen els 'indignats'. Segons la Conselleria d'Interior, l'objectiu de l'operació era retirar els objectes perillosos de la zona i netejar la plaça de cara a les possibles celebracions del Barça, amb motiu de la final de la lliga de Campions. Després de cinc hores, la policia ha abandonat la zona i els acampats s'han tornat a concentrar al mig de la plaça. L'actuació policial ha deixat 121 ferits entre Mossos i 'indignats' segons el conseller d'Interior, Felip Puig.

La cassolada d'aquest divendres al vespre, a Sant Cugat, ha aplegat una vuitantena de persones. Algunes d'elles han demanat la dimissió del conseller.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.