L'AEU finalitza el curs amb un espectacle al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Marc Plens durant la roda de premsa en la que va presentar les activitats

Marc Plens durant la roda de premsa en la que va presentar les activitats

L'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran (AEU) organitza una conferència per repassar l'evolució del ballet i posar punt final al curs 2010-2011. A més, l'acte comptarà amb una representació del 'Trencanous', de Txaikovski, continuarà amb la xerrada del coreògraf Toni Jodar i acabarà amb el xou 'Tots a New York', que compta amb peces de Leroy Anderson. La cloenda tindrà lloc aquest dimecres a partir de les nou de la nit al Teatre-Auditori.

El clàssic de Txaikovski encetarà la cita i donarà pas a la conferència del ballarí, coreògraf i mestre de dansa Toni Jodar que, a través de l'acció parlada, tractarà l'evolució del ballet clàssic al contemporani. La darrera part de l'espectacle serà una mostra de dansa contemporània amb temes del compositor nord-americà Leroy Anderson. L'espectacle comptarà amb la participació de ballarins de l'Escola de Dansa Laura Esteve. El president de l'entitat, Marc Plens, ha destacat l'interès de la conferència.

Marc Plens

Serà molt espectacular. En Jodar ens presentarà cadascuna de les facetes del ballarí.



La cloenda del curs està oberta a tot el públic. El preu de l'entrada és de vuit euros i de sis per als associats de l'aula. D'altra banda, l'AEU ja està preparant l'acte central del desè aniversari que celebrarà el 4 d'octubre, 10 anys exactes després de la primera conferència organitzada per l'associació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.