Cap de setmana de portes obertes al Centre Municipal Eurofitness


  • Comparteix:

Portes obertes al gimnàs

Portes obertes al gimnàs

L'entrada a l'Eurofitness de la rambla del Celler serà gratuïta durant tot el cap de setmana amb motiu de la Festa de l'Esport. Tots aquells que vulguin podran anar al centre esportiu municipal des de dos quarts de nou del matí fins a dos quarts de nou del vespre, dissabte, i, a partir de dos quarts de nou del matí fins a dos quarts de tres de la tarda, diumenge. La celebració, promoguda per la Diputació de Barcelona, organitza activitats esportives a 200 municipis de Catalunya, entre els quals hi ha Sant Cugat.

A més de les portes obertes del gimnàs, se celebra a la Zona Esportiva Municipal de Mira-sol el torneig final de temporada de futbol del Club Mira-sol Baco. La trobada serà dissabte, de nou del matí a nou de la nit, i, diumenge, de nou del matí a una de la tarda. La Festa de l'Esport també té lloc per als més petits, que podran gaudir d'una cursa d'orientació en família a partir de les deu del matí.

Diumenge, la ciutat acull el torneig final de temporada del Sant Cugat Esport FC a la zona esportiva Jaume Tubau, de vuit del matí a nou de la nit. A les nou del matí, començarà la tercera cursa DiR, fent un recorregut de cinc a 10 quilòmetres pel centre de Sant Cugat. La Zona Esportiva de Can Llobet acollirà també a les nou la quarta jornada de futbol sala en edat escolar, que aplegarà 13 equips de diferents categories infantils.

Les activitats s'emmarquen en la celebració de la 10a Festa de l'Esport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.