Les escoles públiques accepten el nou calendari, però no hi veuen criteris pedagògics


Temes relacionats

Les AMPA creuen que el nou calendari es queda a mitges ( 2/jun/11)


  • Comparteix:

El curs vinent començarà el 12 de setembre

El curs vinent començarà el 12 de setembre

Els directors de les escoles públiques de la ciutat acaten la reforma del calendari, però lamenten que les decisions no es prenguin per criteris pedagògics. En paral·lel, el col·lectiu està molest perquè encara no coneixen els docents amb què comptarà cada centre, fet que dificultarà la preparació del curs vinent. En una reunió celebrada aquest dijous, els directors han decidit coordinar-se a l'hora de programar els cinc dies de lliure disposició.

Els directors de les escoles de la ciutat estan molestos pels continuats canvis en l'àmbit educatiu ja que consideren que es fan per 'interessos o pressions' sense tenir en compte els resultats. La portaveu dels centres públics de la ciutat, Anna Fitó, lamenta que les decisions no siguin fruit de la reflexió.

Anna Fitó

No es fan les coses per valoració o buscant el benefici de tothom. Nosaltres ens posarem d'acord per facilitar les coses a les famílies.



Les escoles han acordat celebrar els dies de lliure disposició conjuntament. Per ara, han presentat una proposta que han d'aprovar els consells escolars dels diferents centres i el municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.