Nova concentració de mestres contra les retallades


  • Comparteix:

Reivindicacions del professorat a la plaça d'Octavià

Reivindicacions del professorat a la plaça d'Octavià

Una cinquantena de docents de les escoles i instituts públics de la ciutat s'ha concentrat aquest dimecres al migdia davant de l'ajuntament per protestar contra les retallades impulsades per la Generalitat. Els concentrats s'han desplaçat cap a la plaça d'Octavià on han rebut el suport dels 'indignats'. És la tercera concentració que protagonitza el col·lectiu.

El representant sindical de l'escola Gerbert d'Orlach, Raül Romero, ha explicat què volen amb les mobilitzacions que aquest dimecres s'han ajuntat amb els 'indignats' de la plaça d'Octavià.

Raül Romero

Volem que la gent conegui com està l'escola pública a Catalunya. Avui ens hem unit amb els 'indignats' per fer més força.



Romero ha destacat que la setmana vinent traslladaran la mobilització a la plaça Sant Jaume de Barcelona, on es trobaran els sectors educatiu i sanitari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.