'Descobrir Catalunya' ofereix un recorregut de cap de setmana a Sant Cugat


  • Comparteix:

Portada de la publicació

Portada de la publicació

La revista 'Descobrir Catalunya' d'aquest mes dedica a Sant Cugat la secció per passar un cap de setmana a alguna localitat catalana. El recorregut comença a la plaça de Lluís Millet i s'atura a llocs com el Monestir i el pi d'en Xandri.

El reportatge, escrit pel periodista santcugatenc Òscar Hernàndez, es titula 'La ciutat del arbres' i convida els lectors a assistir a la Festa Major, a gaudir dels espectacles del Teatre-Auditori i a passar una nit a l'Hotel Sant Cugat. El director de 'Descobrir Sant Cugat', Joan Morales, ha destacat que la proposta de la revista combina el patrimoni arquitectònic i cultural i el natural, dos dels atractius de la ciutat.

Joan Morales

La proposta que fem és en base a dos eixos. Patrimoni cultural i arquitectònic i el patrimoni natural.


'Descobrir Catalunya' es pot trobar als quioscos de tot el país. Segons el darrer Baròmetre de la Comunicació i la Cultura, la publicació té uns 68.000 lectors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.