Última passejada per Collserola, aquesta vegada des del Monestir


  • Comparteix:

L'objectiu és endinsar-se a Collserola des del Monestir

L'objectiu és endinsar-se a Collserola des del Monestir

Les passejades per Collserola promogudes durant tot l'any pel Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) finalitzen aquest diumenge. L'historiador Domènec Miquel serà l'encarregat de la visita guiada al Monestir i a la Casa Abacial i de donar a conèixer una visió insòlita de Collserola des del campanar. La sortida començarà al punt de nou des del CMSC i acabarà a quarts de dues al mateix punt.

L'historiador Domènec Miquel ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' que aquesta sortida serà diferent a les altres i més que una passejada serà una 'escalada'.

Domènec Miquel

Més que una passejada serà una escalada perquè pujarem al campanar. Els 250 graons fins a dalt els fas però sense problemes.



Miquel ha afegit que no sempre s'ha d'anar fins a Collserola per conèixer la serra i que a Sant Cugat hi ha diferents punts que ajuden a endinsar-se a l'entorn natural.

Domènec Miquel

La visita comença veient els exteriors, al part romana, l'església, pujarem al campanar i veurem la Casa Abacial i Collserola.





La sortida té places limitades i l'organització aposta perquè els assistents facin una reserva amb antelació.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.