Els Gausacs reduiran el temps de les seves actuacions


  • Comparteix:

Els Gausacs fent un 4 de 7

Els Gausacs fent un 4 de 7

Castellers de Sant Cugat agilitzarà la construcció dels castells per reduir la durada de les seves actuacions. Els motius són diversos: la baixada d'afluència de públic cap al final de les actuacions, la intenció de millorar la seguretat dels castellers i facilitar la feina a les retransmissions dels mitjans de comunicació en són els principals.

Actualment, les actuacions castelleres tenen una durada de fins a tres hores. Això provoca que el rendiment dels castellers es vegi afectat i sigui més probable l'aparició d'algun incident. A més, la llarga durada de les actuacions va en detriment de l'afluència de públic. La cap de comunicació dels santcugatencs, Aina Serra, ha explicat aquesta mesura al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Aina Serra

Les actuacions són molt llargues i aguantar tota una actuació castellera és força feixuc. Quan passen de les dues, la gent comença a marxar.


Dos dels actes més típics del món casteller, l'actuació de Sant Jordi a Tarragona i de Completes a Valls, ja s'han adaptat al nou protocol per reduir el temps de les actuacions. Tot i això, en el cas dels Gausacs, el protocol no es canviarà, però s'intentarà afavorir l'agilitat en la construcció dels castells.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.