FGC reforça el servei alternatiu d'autobusos entre Sant Cugat i Baixador per evitar noves cues


  • Comparteix:

Els usuaris d'FGC es dirigeixen a un dels autobusos substitutoris a l'estació de Sant Cugat

Els usuaris d'FGC es dirigeixen a un dels autobusos substitutoris a l'estació de Sant Cugat

Normalitat en el servei alternatiu d'autobusos dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), després del col·lapse d'usuaris de primera hora del matí. S'ha reforçat el servei previst per realitzar el tram entre Sant Cugat i Baixador de Vallvidrera amb més vehicles per evitar noves saturacions, segons ha informat a Cugat.cat l'empresa ferroviària. Tot i això, s'han produït cues en algunes de les estacions.

Les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de Sant Cugat, Valldoreix, la Floresta, les Planes i Baixador de Vallvidrera estan tancades aquest cap de setmana. L'empresa ferroviària ha de realitzar treballs de manteniment a la via i renovar dos canvis d'agulla a l'estació de la nostra ciutat. Durant dissabte i diumenge s'ofereix servei substitutori amb autobús entre aquestes estacions afectades, en les dues direccions.

Els usuaris han agraït la bona organització, però per a molts era la primera notícia.

Usuaris FGC

He anat a dins i he comprat el tiquet, tant de bo arribi a la feina. / M'he enterat ara quan estava a la UAB. / Ens han posat a disposició uns autobusos, és el que fan quan hi ha algun problema.


Es disposa de dos tipus de servei d'autobús substitutori amb els mateixos horaris que les circulacions de trens. Un fa el recorregut directe entre les estacions de Sant Cugat i Baixador de Vallvidrera. L'altre fa parada a totes les estacions entre Sant Cugat i Baixador de Vallvidrera, és a dir, a les Planes, la Floresta i Valldoreix.

El servei de trens entre Barcelona, des de plaça de Catalunya, i Sant Cugat, i el servei entre la nostra ciutat i les estacions de Sabadell i Terrassa, continuen amb l'horari habitual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.