El Dia dels Arxius posa a l'abast ciutadà l'important fons documental que guarda Sant Cugat


  • Comparteix:

Alguns dels documents de l'ANC

Alguns dels documents de l'ANC

Més de 200 persones han visitat aquest dissabte l'important fons documental que guarda la nostra ciutat. L'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC), ubicat a Sant Cugat, ha obert les seves portes al públic en general amb visites guiades i tallers per celebrar el Dia Internacional dels Arxius. D'aquesta manera, l'equipament ha posat a l'abast dels ciutadans les seves instal·lacions, el funcionament, els documents més significatius de l'arxiu i el fons històric de Sant Cugat, que també es conserva a l'ANC.

Els participants han pogut conèixer de primera mà els documents que s'hi conserven, els dipòsits, les instal·lacions i el funcionament intern. A més d'obrir les portes als ciutadans, l'ANC ha organitzat un taller de restauració, un altre de confecció manual de papers pintats i una visita guiada dirigida als més petits.

La jornada també ha acollit la Diada de la Societat Catalana de Genealogia, Heràldica, Sigil·lografia, Vexil·lologia i Nobiliària. La cita ha comptat amb una exposició, diverses conferències, tallers per als més petits i la presentació de treballs de recerca de socis de l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.