El CMSC celebra el Dia del Soci i el bon nivell de fidelització


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) ha celebrat aquest dissabte el Dia del Soci amb un bon nivell de fidelització, però amb l'objectiu d'atreure els santcugatencs joves i de mitjana edat. La jornada ha servit per celebrar el 15è aniversari de l'Escola d'Excursionisme i per commemorar la trajectòria de la membre Marta Batllori i la fidelitat dels socis que enguany fa 25 i 50 anys que pertanyen al club.

El Dia del Soci ha comptat amb propostes molt diverses per a membres de totes les edats. La iniciativa ha acollit tallers infantils, una passejada i una pedalada. La celebració, que vol agrair la participació dels socis a l'entitat, ha demostrat l'elevat nivell de fidelització dels santcugatencs al club, que acull més de 2.200 membres i 11 seccions.

Tot i això, el president de l'entitat, Francesc Cruces, ha explicat que el Club Muntanyenc vol potenciar la participació dels santcugatencs joves i de mitjana edat a l'associació.

Francesc Cruces

Volem potenciar les seccions dels joves. Hi ha una davallada del segment entre 25 i 35 anys.




Com ja és tradicional, el Dia del Soci ha acollit un sopar on s'ha reconegut la trajectòria d'una vintena de membres que fa 25 i 50 anys que pertanyen al club. La cita també ha servit per commemorar la trajectòria de Marta Batllori en la secció de gimnàstica rítmica i artística.

Un dels socis reconeguts pels seus 50 anys amb l'entitat, Vicenç Soto, ha recordat els orígens del CMSC.

Vicenç Soto

A la nostra època el club era el vaixell insígnia del poble i l'únic lloc on es podia fer muntanya.




La celebració ha comptat amb l'alcaldessa en funcions, Mercè Conesa, que ha destacat la forta consolidació de l'entitat al municipi.

Mercè Conesa

Estem orgullusos del CMSC. Té molts anys d'implantació i té un gran seguiment.



En paral·lel, la plaça de la Vila ha acollit un sopar de celebració dels 15 anys de l'Escola d'Excursionisme en un acte també emmarcat dins el Dia del Soci.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.