Es manté el servei d'autobusos per cobrir el tram de FGC entre Sant Cugat i Vallvidrera


  • Comparteix:

Els usuaris de FGC hauran de fer ús del servei substitutori d'autobusos aquest diumenge

Els usuaris de FGC hauran de fer ús del servei substitutori d'autobusos aquest diumenge

Les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de Sant Cugat, Valldoreix, la Floresta, les Planes i Baixador de Vallvidrera continuen tancades aquest diumenge. L'empresa ferroviària està realitzant els treballs de manteniment a la via i la renovació de dos canvis d'agulla a l'estació de la nostra ciutat. El trajecte es pot realitzar per carretera amb un servei alternatiu d'autobusos que ha habilitat FGC en les dues direccions.

El servei d'autobusos substitutoris es presta amb els mateixos horaris que les circulacions de trens. L'empresa ferroviària ha habilitat un servei directe entre les estacions de Sant Cugat i Baixador de Vallvidrera i un altre fa parada a totes les estacions entre Sant Cugat i Baixador de Vallvidrera, és a dir, a les Planes, la Floresta i Valldoreix.

Així ha funcionat aquest dissabte, tot i que s'han reforçat els vehicles habilitats a primera hora, ja que en hores punta s'ha registrat certa acumulació de gent. Alguns dels usuaris han explicat com ha funcionat el servei.

Usuaris FGC

He anat a dins i he comprat el tiquet, tant de bo arribi a la feina. / M'he assabentat ara quan estava a la UAB. / Ens han posat a disposició uns autobusos, és el que fan quan hi ha cap problema.




El servei de trens entre Barcelona, des de Plaça de Catalunya, a Sant Cugat i el servei entre la nostra ciutat i les estacions de Sabadell i Terrassa manté l'horari habitual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.