El TAC porta la 1a Festa Benèfica Infantil a Sant Cugat per donar-se a conèixer


  • Comparteix:

Teleespectadors Associats de Catalunya (TAC) ha celebrat aquest diumenge la 1a Festa Benèfica Infantil de Sant Cugat per fer la seva tasca visible a la ciutat. Per l'organització, la seva feina de protecció dels menors en els mitjans audiovisuals és d'especial rellevància en una ciutat amb tanta població infantil. La festa ha aplegat nombroses famílies que durant el matí han participat en les activitats que el TAC ha desenvolupat a la plaça d'Octavià per donar-se a conèixer a la ciutadania.

Inflables, una tómbola benèfica i un concurs de pintura a càrrec de la Sala Rusiñol. Aquestes han estat algunes de les activitats de la 1a festa que Teleespectadors Associats de Catalunya (TAC) ha celebrat a Sant Cugat i que els ha servit per donar-se a conèixer. La responsable del TAC a Sant Cugat, Inés Amor, ha explicat què els ha portat a la ciutat.

Inés Amor

Hem apostat per sortir de Barcelona. A Sant Cugat hi ha tants nens que havíem de venir perquè hi ha famílies que ens necessiten.



El TAC es dedica a la protecció dels menors en els mitjans audiovisuals a través de cursos formatius, d'interposar demandes contra programes amb continguts inadequats i del control de xarxes socials, per exemple. L'alcaldessa en funcions, Mercè Conesa, ha destacat la vessant informativa de l'associació.

Mercè Conesa

És important que hi hagi una associació que exerceixi cert control. Especialment en relació a informació sobre certs continguts.



Tot i que el dia ha començat amb pluja, al final el bon temps ha acompanyat i nombroses famílies s'han acostat a la plaça per gaudir de la festa. Pares i mares han valorat la tasca que realitza TAC.

Participants

Els nens veuen molta televisió i no sempre hi podem estar a sobre. / És important que es defensin els drets dels nens.





La intenció de l'associació és convertir la festa infantil en una cita anual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.