Els Gausacs descarreguen el 2 de 7 fora de casa per primera vegada en set anys


  • Comparteix:

Els Gausacs porten a Vic la torre de 7

Els Gausacs porten a Vic la torre de 7

Els Castellers de Sant Cugat han descarregat el 2 de 7 en l'actuació a Vic d'aquest diumenge. Aquesta és una fita històrica, ja que feia set anys que no l'aconseguien descarregar fora de la nostra ciutat, concretament des de l'actuació a Esparreguera el 2004. La temporada passada van trencar la ratxa negativa i van assolir el 2 de 7 en cinc ocasions, dues d'elles descarregades a la plaça d'Octavià.

A més de la torre de 7, els Gausacs també han descarregat un 3 de 7 per sota, un 4 de 7 i un pilar de 5 a l'actuació de la capital osonenca, on també han participat els Sagals d'Osona i els Margeners de Guissona.

El cap de colla, Èric Bellmunt, ha valorat l'actuació d'aquest diumenge i ha comentat l'objectiu per la propera Festa Major.

Èric Bellmunt

Contents d'haver-la fet fora, descarregar-la. I per Festa Major, a veure si s'anima la gent a venir als assajos per poder fer el 4 de 8.


Els Gausacs han intentat que l'actuació fos més amena agilitzant la construcció de la pinya. Compleixen així amb la proposta de les colles catalanes de fer més curtes les actuacions perquè no es facin tant feixugues.

D'altra banda, dimarts vinent els Castellers de Sant Cugat celebren un any del sobrenom Gausacs. Per aquest motiu es farà una actualització del marcador de la campanya 'Amb 100 com tu, podem' a la sala Canigó del Club Muntanyenc (CMSC).




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.