Els acampats de Sant Cugat han recollit propostes per al nou consistori


  • Comparteix:

Els grups han treballat tota la tarda de diumenge

Els grups han treballat tota la tarda de diumenge

Els acampats de Sant Cugat volen que el nou equip de govern es comprometi a conèixer i tenir en compte les seves propostes, que han recollit aquest diumenge en un decàleg. Les peticions s'han elaborat en grups de treball on tothom ha pogut participar i s'han consensuat i votat en l'assemblea. Aquesta iniciativa s'ha promogut en totes les acampades de Catalunya per conscienciar els que seran els nous representants locals.

10 grups de treball s'han reunit per tractar cada temàtica a partir del treball previ que ha realitzat la comissió de Continguts de l'acampada. Un dels participants de l'elaboració de propostes, Xavier Manyoses, ha explicat que plantejaran aquestes 'exigències bàsiques' al consistori, que s'ha de constituir aquest dissabte.

Xavier Manyoses

Amb aquest decàleg d'exigències volem conscienciar els que seran els representants de la societat, i extreure'n un compromís.




Els acampats destaquen el 'format horitzontal i assembleari' que s'utilitza per elaborar les peticions, que s'han consensuat a l'assemblea.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.