L'Esbart proposa un juliol de dansa aplicada a les arts


  • Comparteix:

Membres de l'Esbart durant una actuació

Membres de l'Esbart durant una actuació

L'Esbart organitza casals d'estiu per a infants de tres a 10 anys per aprendre diverses facetes de la dansa. Les relacions d'aquesta disciplina amb la pintura, l'escultura, el vídeo i la fotografia són algunes de les qüestions que l'entitat vol treballar aquest estiu. El preu dels casals, que s'allargaran des del primer dilluns de juliol fins al quart divendres del mes tenen un preu de 65 euros aproximadament.

La primera setmana es dedicarà a conèixer la dansa a través de la pintura i l'escultura. La segona tindrà el vídeo i la fotografia com a protagonistes. La següent setmana la mímica agafarà el relleu. Finalment, la darrera setmana es treballarà la música i l'escenografia. Ho ha explicat en una entrevista a Cugat.cat la directora d'Andança, Adriana Bertrand.

Adriana Bertrand

Dividiem els casals en quatre temàtiques diferents. Aquest any serà sobre les altres disciplines artístiques, la fotografia, el vídeo, la pintura, entre d'altres.



Bertrand ha explicat que enguany les sessions se celebraran a les instal·lacions del Centro Popular Andaluz (CPA), una entitat amb la qual l'Esbart manté molt bona relació.

Adriana Bertrand

Aquest any estarem a la seu del CPA, una entitat amb la qual tenim molt bona relació. Ens deixen les seves instal·lacions. Hi estarem molt bé.




Els casals d'estiu de l'Esbart estan dirigits a nens d'entre tres i 10 anys. Les inscripcions ja es poden fer a la seu de l'entitat, a la Casa de Cultura. El preu de la inscripció és de 65 euros i 60 en el cas dels socis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.