Protecció Civil demana als santcugatencs ser 'prudents' amb les revetlles


  • Comparteix:

Protecció civil augmentarà la prevenció pel risc d'incendi de la revetlla

Protecció civil augmentarà la prevenció pel risc d'incendi de la revetlla

Protecció Civil extrema els dispositius de prevenció d'incendis amb motiu de la celebració de les revetlles de Sant Joan i Sant Pere. El cap de Protecció Civil de l'Ajuntament, Antonio Royo, ha fet una crida perquè els santcugatencs actuïn amb 'seny' durant aquestes dates i així aconseguir que les revetlles siguin 'una festa per a tothom'.

Protecció Civil augmentarà el nombre de vehicles i agents conjuntament amb la Policia Local i l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF) unes hores abans de l'inici de les celebracions. El dispositiu s'allargarà fins que Protecció Civil consideri que el risc d'incendi és el mateix que l'habitual. L'objectiu és garantir la seguretat de tots els ciutadans.

El cap de l'entitat, Antonio Royo, ha fet una crida als santcugatencs per actuar amb 'seny' en una entrevista a Cugat.cat.

Antonio Royo

Siguem prudents i tinguem en compte que estem al costat de la massa forestal. Hem d'aconseguir que sigui una festa per tots.





Pel que fa a les fogueres, Protecció Civil sol·licita que es demani l'autorització necessària al consistori perquè els departaments corresponents facin un estudi dels riscos i pugui autoritzar-se la foguera. Actualment, els serveis de Protecció Civil únicament tenen constància de la foguera de la Flama del Canigó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.