El Cor Infantil de Sant Cugat, pregoner de la Festa Major


  • Comparteix:

Celebració del Cor Infantil

Celebració del Cor Infantil

El Cor Infantil de Sant Cugat serà el pregoner de la Festa Major. L'entitat, que celebra el seu vintè aniversari, serà l'encarregada d'obrir la festa grossa al balcó de l'ajuntament el dimarts 28 de juny. Mira el reportatge que va fer Cugat tv abans de l'inici dels actes del vintè aniversari del Cor Infantil

L'anunci arriba després que aquest diumenge el Cor Infantil de Sant Cugat hagi celebrat un concert de celebració del vintè aniversari al Teatre-Auditori. El fundador del cor, Martí Marín, repassava en aquell acte la clau de les dues dècades de l'entitat.

Martí Marín

Ulls oberts, cor obert, veure i aprendre. No tenir por de res. Obertura, però també no tenir massa apriorismes.




D'aquesta manera, el Cor Infantil de Sant Cugat pren el relleu a Diables de Sant Cugat, encarregats de llegir el pregó de la Festa Major passada.

Actualment, l'entitat està dividida en dues grans seccions: el mateix Cor Infantil de Sant Cugat i l'Escola Coral que amb més de 15 grups corals ha permès estendre aquesta pràctica a diferents indrets de Catalunya de la mà de més de 300 cantaires amb edats compreses entre els quatre i els 18 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.