La campanya 'Amb 100 com tu podem' ja incorpora 48 nous castellers


  • Comparteix:

Els Gausacs durant un assaig

Els Gausacs durant un assaig

La campanya 'Amb 100 com tu podem' dels Gausacs, que ja passa pel seu equador, està donant els seus fruits. L'última actualització del marcador arriba als 48 nous castellers, el que suposa un total de 150 membres a l'entitat, aproximadament. Els castellers santcugatencs estan segurs que aconseguiran el seu objectiu de recaptar fins a un centenar de nous membres.

Els Gausacs ja sumen 48 noves persones des que va començar la campanya 'Amb 100 com tu podem'. L'última actualització del marcador, que s'ha fet aquest dimarts durant la celebració del primer any de l'elecció del sobrenom Gausacs, ha crescut en 29 nous castellers des de la darrera actualització ara fa un any. El president de l'entitat, Santi Casanova, destaca que la ciutat té potencial per aconseguir la fita de 100 nous membres.

Santi Casanova

És molt possible que ho aconseguim i potser ho superem. Els castells són una activitat molt interessant perquè la gent s'hi apunti.



Quan encara falta un any per tancar la campanya de recaptació de socis, els Castellers de Sant Cugat volten ja els 150 participants en les seves actuacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.