Salut garanteix que el nou CAP funcionarà a finals d'any


Temes relacionats

L'entrada en funcionament del tercer CAP es retarda fins a principis de 2012 (15/abr/11)

Conesa demana mesures temporals fins que l'hospital comarcal no sigui una realitat ( 4/abr/11)


  • Comparteix:

Edifici del 3er CAP / Foto: Premsa Ajuntament

Edifici del 3er CAP / Foto: Premsa Ajuntament

El Servei Català de la Salut ha confirmat a l'alcaldessa en funcions, Mercè Conesa, que el tercer Centre d'Atenció Primària (CAP), ubicat al Turó de Can Mates, entrarà en funcionament a finals d'aquest any. El calendari establert indica que, passat l'estiu, s'adjudicarà la gestió a l'operador que hagi guanyat el concurs, que també renovarà la concessió del CAP de Sant Cugat i el de Valldoreix.

Tot i que el Servei Català de la Salut assegura que el CAP obrirà les portes a finals del 2011, l'alcaldessa en funcions, Mercè Conesa, ha indicat que el centre sanitari podria funcionar plenament a principis del 2012.

Mercè Conesa

Ens han dit que a finals d'aquest any estarà tot a punt, però nosaltres creiem que serà a principis de 2012.


Conesa ha afegit que el nou CAP, de tres plantes, tindrà capacitat per atendre 30.000 persones, tot i que ara per ara només atendrà 10.000 veïns dels barris de Can Mates i Volpelleres. El centre sanitari serà la base del Servei d'Emergències Mèdiques i acollirà també la delegació de l'Agència de Salut Pública del Vallès Occidental Oest. Conesa en dóna més detalls.

Mercè Conesa

Tota l'atenció a salut psicològica infantil es posarà en aquest CAP. Estarà molt ben dotat.


D'altra banda, Conesa ha dit que el tancament a l'agost del CAP Valldoreix i del Centre Sanitari de les Planes no afectarà la qualitat del servei. L'alcaldessa en funcions ha apuntat que aquesta mesura és puntual i que en cap cas serà definitiva per als estius vinents.



  • Comparteix:

COMENTARIS

En EEUU, cuando te quieren hacer ver lo blanco como negro, tienen un dicho popular que reza "SE NOS ORINAN ENCIMA Y PRETENDEN HACERNOS CREER QUE LLUEVE".

Maria del Carmen Freidias. Enviat el 9/jun/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.