Maulets presenten un CD per recaptar diners contra la 'repressió espanyola'


  • Comparteix:

Sufragar les despeses econòmiques que causa la repressió espanyola és l'objectiu del recopilatori que ha presentat Maulets a Sant Cugat. La presentació pública a la ciutat és el primer acte de la setmana antifeixista que ha organitzat el jovent independentista fins diumenge.

El recopilatori compta amb 48 cançons de grups d'arreu dels Països Catalans i porta el títol "No perdem els somriures". Un dels presentadors del doble compacte, Quim Pla, explica l'objectiu de la publicació:

Quim Pla

Els ingressos serveixen per cobrir les despeses de la repressió


A més de cançons, el doble compacte inclou unes pistes interactives que contenen les lletres de les cançons i una que relata que el cas de les repressions policial i política que va patir el militant de Maulets, Toti Juanola. Quim Pla explica que Maulets ha considerat oportú organitzar una setmana antifeixista en comptes d'una sola jornada contra el dia de la hispanitat.

Quim Pla

La setmana antifeixista pretén ser informativa


El proper acte de la setmana contra el feixisme tindrà lloc divendres i consistirà en una xerrada sobre les tortures a les democràcies occidentals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.