Sant Cugat per la independència neix per continuar la tasca de les consultes populars


Temes relacionats

Reneix l'esperit independentista un any després del 13-D (13/des/10)


  • Comparteix:

Imatge del Monestir amb una estelada

Imatge del Monestir amb una estelada

Neix la plataforma Sant Cugat per la independència amb la finalitat de constituir assemblees de discussió sobre la independència. D'aquesta manera, es vol seguir amb l'esperit de les consultes populars, iniciat fa dos anys. La formació es declara apartidista, però és oberta a membres de partits polítics que vulguin agafar idees per aplicar als seus projectes. A més, poden formar-ne part particulars, membres de sindicats i associacions que vulguin aportar noves idees per assolir la independència.

Sant Cugat per la independència neix per donar continuïtat al moviment de les consultes locals i seguir amb la feina que es va començar fa dos anys a Arenys de Munt. El 30 d'abril passat es va aprovar el seu full de ruta i la declaració fundacional en una conferència que va agrupar tots els seus integrants.

Ara la prioritat és el treball de la comissió d'extensió, encarregada de donar a conèixer el moviment i el seu funcionament. L'objectiu és assolir la independència i les assemblees serviran per decidir les accions i les vies que s'adoptaran per acostar-s'hi.

Al novembre es constituirà l'assemblea nacional, on es posaran en comú les decisions preses a les diferents assemblees locals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.