Els 'indignats' presenten un decàleg bàsic al nou consistori


  • Comparteix:

Unes 300 persones a la rambla del Celler

Unes 300 persones a la rambla del Celler

El moviment dels 'indignats' ha presentat aquest dissabte davant de l'Ajuntament un decàleg que recull els principis morals acordats des de l'inici de l'acampada. Uns 300 manifestants han aprofitat la constitució del nou consistori per reclamar que s'acabin els privilegis de la classe política i han rebut els nous regidors amb una cassolada. El membre del moviment Guillem Herrera ha assegurat a Cugat.cat que els 'indignats' no se senten representats amb el ple municipal, constituït aquest dissabte.

En concret, els manifestants consideren que alguns dels convenis que l'Ajuntament manté amb empreses privades no són ètics i també reclamen un posicionament local d'assumptes estatals que veuen amorals. El decàleg que han presentat al consistori és el resultat d'una anàlisi de la situació social de Sant Cugat i de la resta de l'Estat que reflecteix les idees i propostes dels acampats respecte a les problemàtiques actuals.

Un dels acampats, Guillermo Herrera, explica què recull el decàleg.

Guillermo Herrera

Volem que vegin els principis morals que hi ha al poble. Venim a donar-los un cop de mà.



Els acampats han confirmat a Cugat.cat que seguiran amb el treball assembleari per plasmar els seus principis morals i proporcionar a Sant Cugat un moviment de democràcia deliberativa, ja que tenen la sensació que ningú els representa al consistori i que 'cal formació crítica a la ciutat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.