El Síndic veu 'lògica' la dissolució de l'acampada dels 'indignats' de la ciutat


  • Comparteix:

Imatge de l'acampada dels 'indignats' a la ciutat

Imatge de l'acampada dels 'indignats' a la ciutat

El Síndic de Greuges de la ciutat opina que la dissolució de l'acampada dels 'indignats' és 'lògica' ja que el moviment 'no podia durar eternament'. Tot i això, Jaume Clavell considera que les protestes han de servir perquè els polítics prenguin consciència de la situació i solucionin les mancances denunciades pels 'indignats'. Mira l'entrevista a Cugat tv

Jaume Clavell veu normal que el descontentament general de la ciutadania es tradueixi en un moviment d'indignació davant les altes xifres d'atur, sobretot juvenil, els desnonaments i l'alt finançament que reben els bancs. Tot i això, Clavell considera que el moviment no pot aportar solucions a la situació i creu que 'les coses, per arreglar-les, les han de fer els polítics'. Per aquesta raó, demana als governs que escoltin les peticions dels 'indignats' i les tradueixin en accions.

Jaume Clavell

És clar que no pot durar eternament. Aquestes mancances han de solucionar-les els polítics.




Aquest diumenge els 'indignats' de Sant Cugat han decidit en assemblea posar fi a l'acampada que des de feia 17 dies ocupava la plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.