El cinquè 'Mou-te!' bat rècords d'assistència


  • Comparteix:

Citxileo, un dels grups del Mou-te!

Citxileo, un dels grups del Mou-te!

El 'Mou-te!' tanca la seva 5a edició amb rècord d'assistència. En total, 1.200 espectadors han presenciat els cinc concerts del cicle musical organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament per promocionar la creació músical santcugatenca.

El públic ha respost positivament al cinquè aniversari del 'Mou-te!', amb una assistència de quasi 1.200 persones durant els concerts dels 10 participants. Cinc grups seleccionats i cinc teloners han format un cartell amb molta varietat estilística, amb grups com Siete Colinas, que fa pop-jazz amb influències de música turca, i Raúl Pulido, amb un pop-rock aflamencat. Tot plegat, com destaca la responsable de musicals de Cugat.cat, Jéssica Sotodosos, mostra la qualitat musical santcugatenca.

Jéssica Sotodosos

Ser un aparador de la música local de la ciutat, que és de molta qualitat. Els directes són de molt grans, amb gent com Jimmy Jenks i Raúl Pulido.



L'objectiu és que el cicle de concerts, organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament, es consolidi com l'aparador de la música local de qualitat. La directora del grup de comunicació multimèdia, Mònica Lablanca, ho explica.

Mònica Lablanca

El cicle és una activitat molt consolidada, amb públic fidel. L'objectiu és promocionar la música i la creació santcugatenca.



La votació per elegir el grup guanyador del 'Mou-te!' comença aquest dimarts i s'allargarà fins dimarts vinent a les dotze del migdia. El grup més votat pel públic tocarà per Festa Major en un concert remunerat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.