Conesa demana precaució durant les revetlles de Sant Joan i Sant Pere


Temes relacionats

La campanya contra els incendis prioritza el manteniment de franges de protecció (15/jun/11)


  • Comparteix:

Un ban d'alcaldia demana precaució per evitar incendis forestals

Un ban d'alcaldia demana precaució per evitar incendis forestals

L'alcaldessa, Mercè Conesa, demana implicació i que s'extremin les precaucions durant les revetlles de Sant Joan i Sant Pere per evitar incendis forestals. En un ban d'alcaldia, també es recorda que fins el 15 d'octubre està prohibit fer foc en terrenys forestals i a les franges de 500 metres que els envolten. El ban també prohibeix tirar coets, focs artificials i altres artefactes que continguin foc a les Planes, la Floresta i Valldoreix.

Les recomanacions de Conesa es publiquen en un ban d'alcaldia en què explica que durant la campanya d'incendis es vol implicar en la lluita contra el foc tota la ciutadania, els grups d'autoprotecció, les entitats i agrupacions de voluntaris, el consorci del parc de Collserola i les empreses concessionàries de serveis a l'Ajuntament.

La campanya de prevenció d'incendis comença a mitjans de març, tot i que l'època de més risc comença aquest dimecres. L'alcaldessa també fa especial atenció a la massa forestal que hi ha als boscos de la ciutat, que no s'ha pogut retirar després de la ventada de fa dos anys i de la nevada del març de l'any passat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Cada año pasa lo mismo, y cada año se incumple . Cada año me veo obligada a apagar algun conato de incendio en el bosque provocado por los cohete. Lo lamentable es que, los que cumplimos con la ley y actuamos responsablemente, acabamos en la base de datos de la policia por ¡denunciar a su vecino por tirar cohetes la noche de San Juan. Cuando al ejercicio de un derecho ciudadano es criminalizado y transformado en antecedentes poliales algo no funciona. Cuando con el encabezamiento de Ajuntamen de Sant Cugat policia local, sale un documento haciendo una relacion de las actividades ciudadanas de alguie se estan conculcando derechos y libertadaes. Menos demagojia Sra alcaldesa.

Maria del Carmen Freidias. Enviat el 15/jun/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.