Les places i les sales de festa, preparades per a la revetlla de Sant Joan


  • Comparteix:

La ciutat es prepara per la revetlla de Sant Joan

La ciutat es prepara per la revetlla de Sant Joan

Fogueres i diables, música a l'aire lliure i programacions especials a les sales de festa són les ofertes de la ciutat per aquesta revetlla de Sant Joan. Durant el vespre, balls de bastons i sardanes amenitzaran la jornada, i s'ajuntaran amb els Diables i els Castellers per donar la benvinguda a la Flama del Canigó. A partir de la nit, serà l'hora de les fogueres i els petards, així com de menjar coca, beure cava i ballar amb l'animació musical o a les sales de festes.

Els actes municipals començaran el dijous a les set de la tarda a la plaça d'Octavià, amb els bastoners i un concert de sardanes previ a l'arribada de la Flama del Canigó. Després de ser rebuda de manera institucional a l'Ajuntament, la flama serà benvinguda a la plaça amb actuacions dels Castellers, els Tabalers i els Diables. També es llegirà el manifest, a càrrec del professor de literatura Joan Tres, i s'encendrà la foguera de Sant Joan. A partir de dos quarts de dotze de la nit, l'orquestra Crema Catalana proporcionarà l'animació musical a la plaça del Rei. Al districte de les Planes, els veïns també estan convocats a partir de les nou del vespre a la plaça de Maria Antònia per menjar coca, beure cava i ballar.

Els clubs i sales de festa de la ciutat també presenten una programació especial per a l'esdeveniment. La Carpa Sant Cugat ofereix un sopar de revetlla amb un menú de 30 euros a partir de dos quarts de deu de la nit i organitza una festa amb entrada gratuïta a la seva carpa. La celebració comptarà amb la participació del DJ Toni Box, que punxarà música de revetlla i s'allargarà fins a les set del matí. S'oferirà cava de manera gratuïta a tots els assistents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.