L'Associació de Veïns de Volpelleres lluitarà per esquivar 'el barri dormitori'


  • Comparteix:

L'Associació de Veïns de Volpelleres s'ha presentat aquest dissabte amb la mirada posada en fomentar la cohesió social al barri. A més, l'entitat pretén convertir-se en un espai de trobada perquè els veïns expressin les mancances de la zona i es busquin solucions enfocades a potenciar el comerç local i la vida social.

L'Associació de Veïns neix amb la voluntat de crear un punt de trobada entre els veïns i evitar, així, que Volpelleres es converteixi en un 'barri dormitori'. L'entitat també vol ser un espai d'anàlisi de la situació perquè els habitants de Volpelleres expressin les mancances presents a la zona i proposin solucions. A més, l'associació pretén fer un seguiment de la seguretat al barri, com també del manteniment dels carrers i potenciar l'establiment de comerços locals.

Una de les membres de l'Associació de Veïns de Volpelleres, Georgina Pujol, ha explicat quin és l'objectiu de l'entitat.

Georgina Pujol

Volem animar el barri, fer que tingui teixit social. Pràcticament no ens coneixem.



L'acte ha comptat amb la presència dels tinents d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació, Carles Brugaroles, i de Territori i Sostenibilitat, Josep Romero, que ha destacat la tasca de l'associació com a entitat interlocutora amb l'Ajuntament.

Josep Romero

És una bona notícia que hi hagi una associació de veïns. És important que l'Ajuntament tingui un interlocutor per poder parlar dels diferents problemes.



Des de l'associació, es fa una crida als veïns perquè prenguin part de les iniciatives del barri, com també a la resta de santcugatencs perquè hi participin. La presentació de l'entitat ha comptat amb diverses activitats infantils, una degustació de plats cubans i un concert a càrrec d'un grup de pares del barri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.