Volpelleres compta amb un 25% d'ocupació de l'espai construït


  • Comparteix:

Volpelleres necessita comerços de productes de primera necessitat

Volpelleres necessita comerços de productes de primera necessitat

Volpelleres compta amb un 40% de terreny construït, del qual només un 25% està habitat. El barri frega els 3.000 habitants i, per això, la seva principal prioritat és atreure comerços de productes de primera necessitat. Des de l'Ajuntament, s'està treballant per establir un supermercat a la zona i fer front a les necessitats del barri, que disposa de molts solars en desús que no es preveu que s'ocupin els propers mesos.

El tinent d'alcalde de Territori i Sostenibilitat, Josep Romero, ha explicat a Cugat.cat que la prioritat de l'Ajuntament és establir un supermercat al barri que ofereixi els serveis bàsics necessaris als habitants i alhora sigui una forma d'atreure altres comerços a la zona. Romero ha afirmat que en els propers mesos es fixaran les fórmules perquè una companyia de supermercats s'estableixi a Volpelleres, ja que l'espai on s'hauria d'ubicar el comerç ja està construït. L'equipament seria semblant al Mira-sol Centre i serviria també com a punt de trobada entre els veïns de Volpelleres.

D'altra banda, el barri compta amb molts solars buits que, a causa de la crisi econòmica, no es preveu que s'edifiquin en els propers mesos i no tenen un ús establert. Des de l'Ajuntament, Romero ha afirmat que es treballa per assegurar el manteniment i la neteja d'aquests espais i per evitar 'que siguin un problema'.

Davant la proposta de l'Associació de Veïns de Volpelleres d'utilitzar aquests espais municipals com a horts urbans, el tinent d'alcalde de Territori i Sostenibilitat ha dit que 's'està estudiant el projecte'. Pel que fa als terrenys privats, Romero ha dit que des de l'Ajuntament només es pot obligar als seus propietaris a mantenir-los en bon estat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.