Els FGC circulen tota la nit de Sant Joan i modifiquen l'horari per l'estiu


  • Comparteix:

Els FGC canvien d'horaris durant l'estiu

Els FGC canvien d'horaris durant l'estiu

Els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) circularan tota la nit de la revetlla de Sant Joan amb una freqüència de pas de cada 25 minuts en el servei Barcelona-Sant Cugat, en tots dos sentits. Precisament, a partir d'aquest dijous els trens passaran amb menys freqüència quan no sigui hora punta a causa de l'adopció de l'horari estival.

Els santcugatencs que vulguin anar a Barcelona, Sabadell o Terrassa podran fer-ho tota la nit sense haver de pensar en dur el seu automòbil gràcies al servei ininterromput de trens, que circularan tota la revetlla. Les línies S1 i S2, que van a Sabadell i Terrassa, passaran amb una freqüència d'entre 35 i 50 minuts en tots dos sentits. Com que sortiran de manera alterna, els combois a Sant Cugat passaran cada 25 minuts.

Com cada any, a partir de Sant Joan també es modifiquen els horaris coincidint amb l'inici de la temporada d'estiu. A partir d'aquest dijous i tot el juliol, els trens circularan amb la mateixa freqüència en hora punta, mentre que la resta del dia passaran menys trens. A l'agost, es mantindrà aquesta tònica, però quan no sigui hora punta els trens passaran com ho farien un dia festiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.