Sant Cugat s'omplirà de llum la revetlla de Sant Joan


  • Comparteix:

Els petards lluminosos són els més venuts a la ciutat

Els petards lluminosos són els més venuts a la ciutat

Els petards són un dels ingredients indispensables a les revetlles de Sant Joan i Sant Pere. A la ciutat, els petards i les fonts lluminoses són els articles pirotècnics que més s'han venut aquests dies a la ciutat. Els venedors recomanen que els adults supervisin els més petits per evitar ensurts durant les nits de revetlla.

Tot i que el sector de la pirotècnia ha xifrat en un 5% la disminució de vendes respecte l'any anterior, els santcugatencs s'han animat aquests darrers dies a comprar els tradicionals petards per celebrar la revetlla de Sant Joan.

Els venedors de la ciutat ofereixen una àmplia gamma de productes que van des de les bombetes per als més petits fins als coets. Per fer front a la crisi, els petards també s'ofereixen en lots que contenen diferents productes agrupats per edats. D'aquests lots, els que més èxit han tingut són els que porten articles de llum i colors. També hi ha paquets que contenen petards tipus tro i d'altres que combinen els articles més sorollosos amb els de llums i colors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.