Es deté el presumpte autor de la mort d'un noi de 25 anys i l'apunyalament d'una noia a la Floresta


  • Comparteix:

El nº10 de l'av.Tarruell continua precintada.

El nº10 de l'av.Tarruell continua precintada.

La Policia ha detingut l'autor de l'apunyalament d'un noi de 25 anys a la Floresta. L'agressor, de 46 anys, a més, hauria ferit greument la dona de la víctima, de 29 anys, que ha quedat ingressada a l'Hospital de Terrassa amb diverses ferides d'arma blanca. El detingut té diversos antecedents per robatori, lesions i intent d'homicidi.

La Policia Nacional ha capturat aquesta tarda en ple centre de la ciutat de Barcelona. Segons fonts policials se sabia que l'acusat, de 46 anys, sovintejava el centre de Barcelona i finalment a quart de set se l'ha detingut a Rambles a l'alçada de Porta Ferrissa.

L'home se l'acusa de la mort d'un noi de 25 anys i l'intent d'apunyalament de la seva companya, de 25, amb qui compartia pis, de manera il·legal, al número 10 de l'avinguda Tarruell de la Floresta.

Segons han explicat alguns testimonis, cap a les 9 del vespre, la noia va cridar auxili. Quan els veins van sortir a socórrer la dona, es van trobar el cos del seu marit estès a terra, emmig d’un bassal de sang. Quan van arribar els serveis sanitaris, l'home ja era mort:

Veïna Floresta

Vam sentir crits i quan vam sortir vam veure la noia ensangonada, i el noi a terra. Ja no vam poder fer res.


Alguns veïns s’han queixat perquè en diverses ocasions havien alertat la Policia Local dels alderulls i els episodis violents que potagonitzaven grups d’okupes que habitaven la casa de manera temporal. Han explicat que no era la primera vegada que es produïen baralles, especialment protagonitzades pel principal sospitós:

Veïna Floresta

Aquesta casa està buida i ve gent i munta uns escàndols impresentables. Hem avisat moltes vegades la Policia i no han pogut fer res. Aquesta parella eren macos.


Els dos membres de la parella, que vivien a la casa il·legalment des de feia uns tres mesos, teninen antecedents policials. La noia havia estat detinguda 59 vegades per diferents delictes mentre que el seu marit ho havia estat en 23 ocasions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.