L'Ajuntament admet que coneixien els alderulls que provocaven els okupes de l'immoble


  • Comparteix:

Vista del balcó on s'han produit els fets.

Vista del balcó on s'han produit els fets.

L'ajuntament ha tret ferro al crim de la Floresta remarcant que es tracta només d'un fet puntual. El regidor de Seguretat Ciutadana ha declarat que Sant Cugat és una ciutat tranquil·la i que aquest assassinat no té res a veure amb la seguretat al municipi. De tota manera, Jaume Tubau assegura que la policia ja havia intervingut en els aldarulls que provocaven els okupes a l'avinguda Tarruell però era que era imprevisble que una baralla entre amics acabés amb aquest final tràgic.

L'equip de govern ha manifestat que el crim ahir a la Floresta no s'ha de relacionar amb la seguretat al municipi ja que ninú pot evitar que una baralla entre amics acabi amb una mort.
El regidor de Seguretat Ciutadana, Jaume Tubau, ha declarat que l'assassinat és un fet puntual i que no té res a veure amb els actes ocorreguts en els darrers dies en alguns municipis del Vallès.

Jaume Tubau

Sant Cugat és una ciutat tranquila on els indexs de criminalitat són inferiors als d'altres municipis veïns.


Els veïns de l'avinguda Tarruell, on es va produir l'assassinat, ja s'havien queixat dels aldarulls i dels episodis de violència que provocaven els okupes. De fet, la policia ja estava al corrent de la situació i havia intervingut en alguna ocasió, segons afirma Jaume Tubau.

Jaume Tubau

La policia ja havia atès les peticions dels veïns de la zona que es queixaven dels aldarulls.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.