Torna el concurs TOT Fotoportada amb 7.500 euros en premis


  • Comparteix:

El TOT Fotoportada, en marxa

El TOT Fotoportada, en marxa

El setmanari 'TOT Sant Cugat' convoca la 14a edició del concurs TOT Fotoportada d'enguany per tal de recollir les fotografies dels santcugatencs relacionades amb les vacances. Com l'any passat, hi haurà tres categories i 7.500 euros amb premis.

L'any passat els santcugatencs van enviar un miler d'instantànies al concurs. Com que totes les fotografies s'exposen a la Casa de Cultura a mitjans de novembre, quan es coneixen els guanyadors, l'organització ha limitat a tres el màxim d'imatges que es poden enviar. Això sí, es mantenen les tres categories: Festa Major, Benestar i Estiu. Els santcugatencs que vulguin participar-hi poden enviar les seves instantànies fins el 10 d'octubre.

El director del setmanari 'TOT Sant Cugat', Josep Maria Vallès, ha explicat a Cugat.cat que el concurs de fotografies ja és una iniciativa consolidada a la ciutat i que ha tingut una evolució constant durant els seus anys de vida. Vallès diu que el reclam per la gent és que les seves imatges s'exposin a la Casa de Cultura.

Josep Maria Vallès

El que li agrada a la gent és que la seva fotografia s'exposi a la Casa de Cultura.



El jurat d'enguany tornarà a estar format per fotògrafs locals professionals, com Carles Cabanas, Robert Ramos, Jordi Garcia o Paco Rueda. Qui vulgui participar ha d'enviar les seves fotografies al correu electrònic bustia@totsantcugat.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.